Programma activeren

30 november 2021

ID 71244

Als u de functies van het programma en de extra services wilt gebruiken, moet u het activeren.

Het programma wordt via de My Kaspersky geactiveerd. Als u een abonnement op de My Kaspersky-website hebt gekocht, wordt het programma automatisch geactiveerd wanneer u het apparaat met My Kaspersky verbindt.

Als u een abonnement hebt gekocht op een manier waarbij het programma niet automatisch wordt geactiveerd, moet u een activatiecode toevoegen op de My Kaspersky-website.

Zo voegt u een activatiecode voor Kaspersky Security Cloud toe:

1. Meld u aan bij My Kaspersky.
  2. Ga naar het onderdeel Licenties.
  3. Voer in het onderdeel Licenties een activatiecode voor Kaspersky Security Cloud in.
  4. Klik op de knop Toevoegen.

Het programma wordt automatisch geactiveerd wanneer u uw apparaat verbindt met My Kaspersky.

Als u een winkelversie van het programma hebt aangeschaft, volgt u de instructies die bij het distributiepakket zijn meegeleverd.