Verbinding met My Kaspersky maken

14 februari 2022

ID 112738

Als je Kaspersky Security Cloud hebt gedownload vanaf My Kaspersky, logt het programma automatisch in bij je account bij de eerste start. Als je Kaspersky Security Cloud hebt gedownload vanaf de Kaspersky-website, moet je inloggen bij My Kaspersky voordat je het programma kunt gebruiken. Mocht je geen My Kaspersky-account hebben, maak je er gewoon een aan.

Opmerking: als je bent ingelogd bij My Kaspersky in een ander Kaspersky-programma op de Mac, wordt je door Kaspersky Security Cloud gevraagd in te loggen bij My Kaspersky met hetzelfde account nadat je het programma hebt geïnstalleerd.

Inloggen bij My Kaspersky met je bestaande account

Belangrijk: als je My Kaspersky-account al een toegepaste activatiecode voor Kaspersky Security Cloud heeft en het abonnement is nog niet verlopen, wordt het programma automatisch geactiveerd nadat je bij My Kaspersky inlogt. Als je in je My Kaspersky-account meer dan één abonnement voor Kaspersky Security Cloud hebt, zal het programma vragen welk abonnement je wilt gebruiken.

Een My Kaspersky-account aanmaken vanuit de programma-interface

Overschakelen naar ander My Kaspersky-account