Waarschuwingen en beperkingen

14 februari 2022

ID 140466

• Als een programma dat informatie verzamelt en deze verstuurt voor verwerking, wordt geïnstalleerd op de computer, kan Kaspersky Security Cloud dit programma classificeren als malware. Om dit te vermijden, kun je scannen door het programma uitsluiten en Kaspersky Security Cloud configureren als omschreven in dit document.
  • Functionele instellingen van het programma kunnen worden aangepast door het bewerken van configuratiebestanden.
  • Als Kaspersky Security Cloud actief is op uw Mac is het mogelijk dat u problemen zult ervaren terwijl u het QuickVPN-programma gebruikt. Als u QuickVPN wilt gebruiken zult u Kaspersky Security Cloud moeten stoppen. We doen ons best om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen.
  • Als een hoofdwachtwoord is ingesteld in Mozilla Firefox, kan Kaspersky Security Cloud het certificaat niet installeren tijdens een basisinstallatie op macOS 11 of hoger.
  • iCloud Private Relay en Mail Privacy Protection zijn niet compatibel met Kaspersky Security Cloud op macOS 12.