Kaspersky Security Cloud

14 februari 2022

ID 146316

Kaspersky Security Cloud is onze nieuwe beveiligingsservice die op een gepatenteerde flexibele beveiligingstechnologie is gebaseerd. De service past zich aan je handelingen aan en geeft persoonlijke aanbevelingen om jezelf en je naasten beter te beschermen. Wanneer je bijvoorbeeld verbinding maakt met wifinetwerken, online winkelt of inlogt op websites, raadt de service aan dat je de meest geschikte beschermingsonderdelen voor die situatie inschakelt.

Je kunt Kaspersky Security Cloud gebruiken op apparaten met Microsoft Windows, macOS (niet beschikbaar in het Gratis pakket), Android en iOS.

Als je Kaspersky Security Cloud wilt gebruiken, moet je apparaat verbonden zijn met een My Kaspersky-account. Dit is een uniek account voor het externe beheer van de bescherming van je apparaten. Een eigenaar van het Family-abonnement kan de bescherming ook delen met gezinsleden en vrienden. Alle andere gebruikers van dit Family-abonnement moeten wel hun eigen My Kaspersky-account aanmaken.

Een Kaspersky Security Cloud-abonnement is verkrijgbaar als een van de volgende drie pakketten:

Free-pakket

Personal-pakket

Family-pakket

maximaal 3 apparaten

3 tot 5 apparaten

maximaal 10 apparaten

Kaspersky Security Cloud

(basis)

Kaspersky Security Cloud

(volledige versie)

Kaspersky Security Cloud

(volledige versie)

Kaspersky Internet Security for Android

(gratis versie)

Kaspersky Internet Security for Android

(Premium versie)

Kaspersky Internet Security for Android

(Premium versie)

Kaspersky VPN Secure Connection*

(standaardversie)

Kaspersky VPN Secure Connection*

(standaardversie)

Kaspersky VPN Secure Connection*

(standaardversie)

Kaspersky Password Manager

(gratis versie)

Kaspersky Password Manager

(Premium versie)

Kaspersky Password Manager

(Premium versie)

Kaspersky Safe Kids (Premium versie)

* Voor iOS- en Android-apparaten is Kaspersky VPN Secure Connection een onderdeel van de Kaspersky Security Cloud-functionaliteit, en geen zelfstandige app. Verwijder Kaspersky VPN Secure Connection van het mobiele apparaat, zodat Kaspersky Security Cloud foutloos kan werken. De instellingen van Kaspersky VPN Secure Connection worden verwijderd nadat het programma is verwijderd. Als je een abonnement voor de Premium versie van Kaspersky VPN Secure Connection hebt gekocht, wordt het toegepast op de VPN-functie van Kaspersky Security Cloud.