Lijst met vertrouwde bestanden, mappen en websites bewerken

14 februari 2022

ID 166599

Vertrouwde zone is een lijst met objecten die Kaspersky Security Cloud niet scant of bewaakt. Wellicht moet je objecten toevoegen aan Vertrouwde zone vereist als Kaspersky Security Cloud bijvoorbeeld de toegang tot een bestand, programma of website blokkeert, ondanks het feit dat je zeker weet dat dit object, dit programma of dit webadres ongevaarlijk is.

Wanneer een programma wordt toegevoegd aan Vertrouwde zone, worden de bestands- en netwerkactiviteiten ervan (inclusief verdachte) niet langer bewaakt. Kaspersky Security Cloud blijft wel het uitvoerbare bestand en het proces van het vertrouwde programma scannen.

Een bestand of een map toevoegen aan of verwijderen van de lijst met vertrouwde bestanden en mappen

Een vertrouwde website toevoegen aan of verwijderen van de lijst met vertrouwde webadressen

Bewaking van een vertrouwd webadres inschakelen