Naleving van de Europese wetgeving

14 februari 2022

ID 166861

Kaspersky Security Cloud wordt gedistribueerd in de Europese Unie en voldoet aan de voorwaarden van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

Tijdens de installatie van Kaspersky Security Cloud word je gevraagd de voorwaarden van de Gebruiksrechtovereenkomst en het Privacybeleid te lezen en te accepteren. Als je de Gebruiksrechtovereenkomst en het Privacybeleid accepteert, bevestig je dat je de vereiste minimumleeftijd hebt om Kaspersky Security Cloud binnen de Europese Unie te installeren.

Je wordt ook gevraagd de volgende verklaringen te lezen en te accepteren:

• Verklaring over gegevensverwerking voor betere bescherming (Kaspersky Security Network-verklaring), waarmee de werking van de bescherming en de essentiële functionaliteit van het programma wordt verbeterd
  • Verklaring over gegevensverwerking voor marketingdoeleinden (Marketingverklaring). waarmee Kaspersky je nog meer voordelen kan aanbieden

Als je ervoor kiest om deze verklaringen te accepteren, kun je later in de programmavoorkeuren altijd aangeven dat je ze niet langer accepteert.