Controle op mogelijke gegevenslekken inschakelen voor je accounts

14 februari 2022

ID 173456

Soms volstaan zelfs een uniek en sterk wachtwoord en Virtueel Toetsenbord niet om je webaccounts en gevoelige informatie te beschermen. Hackers zoeken voortdurend naar kwetsbaarheden in populaire websites om gegevens van gebruikers te stelen. Als een website waar je een account hebt gehackt is, is je account niet langer veilig en lopen je gegevens het risico dat ze voor iedereen toegankelijk zijn.

Kaspersky Security Cloud kan controleren of je e-mailadres voorkomt in een database met lekken die gekend zijn door Kaspersky telkens als je inlogt bij je account op websites. Mocht je account niet langer veilig zijn, dan zal Kaspersky Security Cloud je op de hoogte brengen.

Opmerking: Kaspersky Security Cloud kan alleen accounts controleren die een e-mailadres als gebruikersnaam gebruiken.

Controle op mogelijke gegevenslekken inschakelen en uitschakelen voor je accounts