Bescherming voor je wachtwoorden en gevoelige informatie

14 februari 2022

ID 173530

Kaspersky Password Manager beveiligt al uw wachtwoorden en andere vertrouwelijke gegevens (bijvoorbeeld gegevens van paspoorten en financiële of medische gegevens) met een enkel hoofdwachtwoord. U kunt Kaspersky Password Manager installeren op desktopcomputers, laptops en mobiele apparaten met Microsoft® Windows®, macOS, Android of iOS om al uw gegevens veilig en gesynchroniseerd te houden.

Kaspersky Password Manager:

• Zorgt ervoor dat je je wachtwoorden en andere belangrijke gegevens altijd bij de hand hebt.
  • Vult online formulieren automatisch in.
  • Beschermt je gevoelige gegevens.
  • Importeert wachtwoorden vanuit andere wachtwoordbeheerders.
  • Controleert of wachtwoorden veilig zijn.
  • Genereert sterke wachtwoorden.
  • Synchroniseert gegevens tussen meerdere apparaten.

Je kunt je gegevens zowel via de programma-interface als op My Kaspersky beheren.

Kaspersky Password Manager installeren