Over de tweestapsverificatie

14 februari 2022

ID 180180

Belangrijk: de tweestapsverificatie is mogelijk niet beschikbaar in je regio. Voor meer informatie raadpleeg je de Help van My Kaspersky.

Met de tweestapsverificatie voorkom je dat anderen inloggen op je My Kaspersky-account zelfs als ze je wachtwoord weten. Voor de controle van je identiteit versturen we een unieke beveiligingscode per sms naar je. Hiervoor gebruiken we het telefoonnummer dat je op My Kaspersky hebt opgegeven. Dit betekent dat zowel uw wachtwoord als uw telefoon vereist zijn om in te loggen op uw account.

Je kunt de tweestapsverificatie inschakelen op My Kaspersky. Als je een ander telefoonnummer hebt, kun je dit updaten op My Kaspersky. Mocht je al ingelogd zijn op je account op een apparaat, dan verandert er niets voor je. Voor gedetailleerde instructies raadpleeg je de Help van My Kaspersky.

Opmerking: de beveiligingscode die per sms wordt verstuurd naar je telefoonnummer is slechts korte tijd geldig. Als deze code verloopt, moet je een nieuwe beveiligingscode vragen.

Als je geen sms met een beveiligingscode hebt ontvangen