Beveiligingsrapporten

14 februari 2022

ID 183266

Kaspersky Security Cloud kan beveiligingsrapporten met een beknopt overzicht van scanstatistieken en gevonden beveiligingsproblemen maken. Als het maken van beveiligingsrapport is ingeschakeld, toont Kaspersky Security Cloud een melding wanneer een nieuw beveiligingsrapport klaar is. Als je ervoor kiest om het beveiligingsrapport te bekijken, opent Kaspersky Security Cloud een nieuw venster waarin je informatie over de beveiligingsstatus van de computer ziet.

Een beveiligingsrapport openen

In een beveiligingsrapport kun je kiezen of je de informatie voor de laatste twee weken wilt zien of de informatie die is verzameld sinds de installatie van het programma.

Periode van het rapport wijzigen

Als je geen beveiligingsrapporten wilt bekijken, kun je de meldingen voor de rapporten uitschakelen.

Meldingen over beveiligingsrapporten uitschakelen en inschakelen