Het programma voor het eerst starten

14 februari 2022

ID 198606

Kaspersky Security Cloud wordt meteen na de installatie op de computer gestart. Als je de Mac onmiddellijk wilt beschermen, word je door het programma gevraagd om de basisconfiguratie uit te voeren:

• Geef Kaspersky Security Cloud de noodzakelijke bevoegdheden om je Mac te beveiligen tegen malware, netwerkaanvallen en dreigingen op internet en om je geld, identiteit en gevoelige gegevens te beschermen.

Klik op voor meer informatie over de bevoegdheden die je verleent.

• Maak verbinding met My Kaspersky.

Opmerking: voor de basisconfiguratie van Kaspersky Security Cloud moet je verbonden zijn met internet.

Kaspersky Security Cloud voor het eerst starten op een Mac met macOS 10.14 of 10.15

Kaspersky Security Cloud voor het eerst starten op een Mac met macOS 11

Raadpleeg ook

Kaspersky Security-extensie voor browsers in- en uitschakelen in geselecteerde browsers