Venster met programmavoorkeuren

14 februari 2022

ID 58163

Open het venster met de voorkeuren van Kaspersky Security Cloud

Het venster met het programmavoorkeuren bevat de volgende tabbladen:

• Bescherming. Gebruik dit tabblad om de voorkeuren van Anti-Virus voor Bestanden, Web Anti-Virus, Veilig Bankieren en Network Attack Blocker te configureren.
  • Scan. Gebruik dit tabblad om voorkeuren voor scantaken in te stellen.
  • Dreigingen. Gebruik dit tabblad om categorieën van gedetecteerde objecten te selecteren, de opslagduur voor objecten in Quarantaine in te stellen en om de Vertrouwde zone te configureren.
  • KSN. Gebruik dit tabblad om al dan niet deel te nemen aan Kaspersky Security Network. Als je Kaspersky Security Cloud in de EU, het VK, de VS of Brazilië gebruikt, kun je ook kiezen of je informatie wilt verstrekken waarmee Kaspersky haar producten kan verbeteren.
  • Werk bij. Gebruik dit tabblad om updates voor programmadatabases en versies te configureren.
  • Privacy. Gebruik dit tabblad om je privacyvoorkeuren te wijzigen.
  • Browsers. Gebruik dit tabblad voor het downloaden van de Kaspersky Security-extensie voor de browsers en het configureren van voorkeuren voor browserextensie.
  • Toestand HD. Gebruik dit tabblad om periodieke controles van harde schijven op de Mac in of uit te schakelen.
  • Informatie. Gebruik dit tabblad om meldingen en rapporten van Kaspersky Security Cloud te configureren, de registratie van foutopsporingsinformatie in tracebestanden in of uit te schakelen en de automatische levering van foutenrapporten aan Kaspersky te configureren.

Door te klikken op kun je gebruikers zonder beheerdersrechten beletten de voorkeuren van Kaspersky Security Cloud te wijzigen. Deze knop bevindt zich onder in het venster met de voorkeuren. Je moet de naam en het wachtwoord van een beheerder invoeren om de voorkeuren opnieuw te kunnen wijzigen.

De knop  opent de Help van Kaspersky Security Cloud waarin het actieve programmavenster wordt beschreven. Je kunt ook de Help voor het actieve programmavenster bekijken door Open Help voor dit venster in het menu Help te kiezen.