Abonnementen beheren

14 februari 2022

ID 58759

Je kunt Kaspersky Security Cloud activeren op My Kaspersky. Voor meer informatie over de activatie van Kaspersky-programma’s op My Kaspersky raadpleeg je de Help van My Kaspersky.

Als je geen abonnement voor Kaspersky Security Cloud hebt of als je een proefversie van het programma gebruikt, kun je een abonnement kopen.

Een abonnement kopen

Je moet je abonnement verlengen als het abonnement, dat is gekoppeld aan de actieve code, is verlopen of als de respijtperiode is verstreken. Wanneer het abonnement is verlopen en de respijtperiode is verstreken, blijft het programma werken met beperkte functionaliteit (updates en Kaspersky Security Network zijn bijvoorbeeld niet langer beschikbaar). Je kunt sommige programmaonderdelen nog steeds gebruiken en virusscans uitvoeren maar alleen met de antivirusdatabases die je installeerde voordat de respijtperiode verstreek.

Het abonnement verlengen

De status van het abonnement raakt mogelijk verouderd. In dit geval moet je de status van het abonnement handmatig bijwerken.

Status van abonnement bijwerken