Programmadatabases bijwerken

14 februari 2022

ID 58769

Kaspersky Security Cloud downloadt updates vanaf Kaspersky-updateservers. Op deze HTTP-servers worden regelmatig updates voor Kaspersky Security Cloud gepubliceerd.

Opmerking: een internetverbinding is vereist om updates vanaf de updateservers te downloaden.

Standaard zoekt Kaspersky Security Cloud regelmatig naar updates op de Kaspersky-updateservers. Als nieuwe updates beschikbaar zijn op een server, downloadt Kaspersky Security Cloud deze op de achtergrond en installeert het deze op de computer.

Een update van Kaspersky Security Cloud starten

Je kunt Kaspersky Security Cloud ook bijwerken vanaf My Kaspersky. Voor meer informatie over het bijwerken van het programma vanaf My Kaspersky raadpleeg je de Help van My Kaspersky.

Je kunt wijzigen hoe Kaspersky Security Cloud de programmadatabases bijwerkt. Standaard werkt het programma de databases automatisch bij.

Automatische downloads van database-updates voor Kaspersky Security Cloud inschakelen en uitschakelen

Je kunt de resultaten van voltooide updatetaken in het venster Rapporten bekijken.