Kennisgevingen over handelsmerken

14 februari 2022

ID 59177

Gedeponeerde handelsmerken en dienstmerken zijn de eigendom van hun respectieve eigenaar.

AirPort, App Store, Apple, Finder, iCloud, iMac, iPad, iPhone, iPod, Mac, MacBook, macOS, Mac Pro, OS X, Safari en Time Machine zijn gedeponeerde handelsmerken van Apple Inc. in de VS en andere landen.

Avira en andere Avira-productnamen uit dit document zijn handelsmerken van Avira of diens dochterondernemingen.

AnyConnect, Cisco, Cisco AnyConnect en iOS zijn een gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van Cisco Systems, Inc. en/of diens dochterondernemingen in de Verenigde Staten en bepaalde andere landen.

Comodo is een handelsmerk van Comodo en/of diens dochterondernemingen.

ESET is een handelsmerk of een gedeponeerd handelsmerk van ESET, spol. s r.o.

Android, Chrome, Chromium, Google en Google Chrome zijn handelsmerken van Google, Inc.

Intel is een handelsmerk van Intel Corporation in de V.S. en/of andere landen.

Linux is het gedeponeerde handelsmerk van Linus Torvalds in de VS en andere landen.

McAfee is een handelsmerk of een gedeponeerd handelsmerk van McAfee, Inc. in de Verenigde Staten en andere landen.

Internet Explorer, Microsoft, Windows, Windows Phone en WMI zijn gedeponeerde handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en andere landen.

Firefox is een handelsmerk van de Mozilla Foundation.

Java en JavaScript zijn gedeponeerde handelsmerken van Oracle en/of diens dochterondernemingen.

Norton en Symantec zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Symantec Corporation of diens dochterondernemingen in de Verenigde Staten en andere landen.

Trend Micro is een handelsmerk van Trend Micro.

AVG is een gedeponeerd handelsmerk.