Rapporten

14 februari 2022

ID 59232

Je kunt een rapport van Kaspersky Security Cloud bekijken waarin alle gedetecteerde objecten worden vermeld. Daarnaast wordt een afzonderlijk gedetailleerd rapport gemaakt voor elk van de volgende programmaonderdelen: Anti-Virus voor Bestanden, Web Anti-Virus, Network Attack Blocker, Website tracking en de virusscans en updates.

Het venster Rapporten openen

Kaspersky Security Cloud kan rapporten bewaren in een tekststructuur. Deze functionaliteit kan nuttig zijn als programmaonderdelen of taken een fout vertonen die je zelf niet kunt oplossen, waardoor je hulp van de Technische Support van Kaspersky nodig hebt. In dit geval verstuur je een rapport in een tekststructuur naar de Technische Support van Kaspersky zodat onze experts het probleem kunnen bestuderen en zo snel mogelijk kunnen oplossen.

Een rapport over een onderdeel van Kaspersky Security Cloud of een taak naar een tekstbestand exporteren

Standaard registreert Kaspersky Security Cloud geen informatieve gebeurtenissen in rapporten. Je kunt de registratie van informatieve gebeurtenissen toestaan.

Opmerking: deze instelling is alleen van toepassing op Anti-Virus voor Bestanden. De registratie van niet-kritieke gebeurtenissen maakt het rapportbestand aanzienlijk groter.

Registratie van informatieve gebeurtenissen in rapporten toestaan

Rapportbestanden kunnen persoonlijke gegevens bevatten die zijn verzameld tijdens de werking van beschermingsonderdelen zoals Anti-Virus voor bestanden, Web Anti-Virus en Website tracking. Deze gegevens zijn onder andere:

• Online browsegeschiedenis
  • Geblokkeerde koppelingen
  • Versies van de browser en het besturingssysteem
  • Namen van bestanden en paden ernaar

Rapportbestanden worden lokaal op de computer bewaard. Rapportbestanden worden 30 dagen na de aanmaak ervan verwijderd. Een rapportbestand is maximaal 1 MB groot. Het pad naar rapportbestanden is ~/Library/Application Support/Kaspersky Lab/KAV/Data/Report.