Een tracebestand gebruiken

14 februari 2022

ID 73375

Nadat je een probleem hebt gemeld aan de experts van de Technische Support van Kaspersky, word je mogelijk gevraagd een rapport met informatie over de werking van Kaspersky Security Cloud te genereren en het naar de Technische Support van Kaspersky te sturen. Deskundigen van de Technische Support van Kaspersky Lab kunnen u ook vragen een tracebestand aan te maken. Dankzij het tracebestand kunnen de experts de uitvoering van programmaopdrachten stapsgewijs onderzoeken en bepalen wanneer de fouten zich voordoen.