Over het abonnement

14 februari 2022

ID 74860

Een abonnement voor Kaspersky Security Cloud is een inkooporder voor het programma met specifieke parameters (verloopdatum, aantal beschermde apparaten) die je het recht geeft om het programma te gebruiken in overeenstemming met de voorwaarden van de Gebruiksrechtovereenkomst. Je kunt een abonnement voor Kaspersky Security Cloud bestellen op My Kaspersky. Je kunt een automatische of handmatige verlenging van het abonnement kiezen.

Met het abonnement heb je het recht om:

• Volledige functionaliteit van het programma op één of meer apparaten.
  • Assistentie van de Technische Support te krijgen.
  • Updates te ontvangen.

De abonnementsperiode gaat in vanaf de datum waarop je de activatiecode voor het eerst toepast. Als je Kaspersky Security Cloud-abonnement voor meerdere apparaten hebt gekocht, gaat de abonnementsperiode in op de dag waarop je de activatiecode voor het eerst toepast.

Als je een abonnement met automatische verlenging hebt gekocht, gaat de abonnementsperiode in wanneer de aankoop wordt gedaan.

Wanneer het abonnement verloopt, krijg je mogelijk een respijtperiode om het abonnement te verlengen. Het programma blijft tijdens de respijtperiode werken.

Voordat je een abonnement koopt, kun je gratis een proefversie van Kaspersky Security Cloud uitproberen. De proefversie van Kaspersky Security Cloud is geldig gedurende een korte proefperiode. Wanneer de proefperiode ten einde is, krijg je mogelijk een respijtperiode. Tijdens deze periode blijft het programma werken. Wanneer de respijtperiode is verstreken, worden alle functies van Kaspersky Security Cloud uitgeschakeld. Je moet een abonnement aanschaffen als je het programma wilt blijven gebruiken.

Belangrijk: Kaspersky Security Cloud zoekt altijd naar essentiële updates voor de werking van het programma, ongeacht de status van de licentie (actief, verlopen of geen).