Bronnen met informatie over het programma

14 februari 2022

ID 80831

Pagina van Kaspersky Security Cloud op de Kaspersky-website

Op de pagina van Kaspersky Security Cloud op de Kaspersky-website kun je algemene informatie over het programma en de functies en kenmerken ervan vinden.

Pagina van Kaspersky Security Cloud in de Knowledge Base

De Knowledge Base is een sectie op de website voor technische ondersteuning van Kaspersky.

Op de pagina van Kaspersky Security Cloud in de Knowledge Base vind je artikelen met nuttige informatie, advies en antwoorden op veelgestelde vragen over de aankoop, de installatie en het gebruik van het programma.

Artikelen in de Knowledge Base bevatten mogelijk een antwoord op vragen over zowel Kaspersky Security Cloud als andere Kaspersky-programma's. Artikelen in de Knowledge Base kunnen ook nieuws van de technische ondersteuning bevatten.

Naar de Knowledge Base gaan vanuit het Help-venstermenu

Programma's van Kaspersky bespreken met de community

Als je niet onmiddellijk een antwoord op je vraag nodig hebt, kun je deze stellen aan de experts van Kaspersky en andere gebruikers in onze community.

In de community kun je gesprekken bekijken, reacties plaatsen en nieuwe gesprekken starten.

Naar de community gaan vanuit het Help-venstermenu

Opmerking: voor de toegang tot websites heb je een internetverbinding nodig.

Als je geen oplossing voor je probleem vindt, neem je contact op met de technische ondersteuning.