Bestanden met foutinformatie versturen naar Kaspersky

14 februari 2022

ID 85295

Kaspersky Security Cloud kan bij het optreden van een fout informatie over de status van het programma bewaren om die informatie dan automatisch te versturen naar Kaspersky.

Automatische verzending van bestanden met foutinformatie naar Kaspersky inschakelen

Je kunt ook de automatische verzending van bestanden met foutinformatie naar Kaspersky inschakelen via de melding over de fout tijdens de opstart van het programma.

Kaspersky Security Cloud verzendt de volgende informatie in een foutbestand:

• Naam en ID van het proces
  • Pad naar de uitvoerbare module
  • Softwareversie
  • Bitversie van het proces (32- of 64-bits)
  • Naam en ID van het bovenliggende proces
  • Datum en tijd van de crash van de Software
  • Versie van het besturingssysteem
  • Versie van het rapport
  • Soort fout dat de crash van de Software heeft veroorzaakt
  • Foutgegevens
  • Nummer van de thread waarin de fout zich voordeed
  • Call-stacks voor elke thread tijdens de crash van de Software (framenummer, modulenaam, adres in de code, naam van de functie bij het overeenkomstige adres)
  • Registerwaarden van de thread waarin de fout zich voordeed
  • Lijst met geladen modules met het adres waar de module is geladen, modulenaam, moduleversie, UUID, en pad naar de module