Upgraden naar de onbeperkte versie

5 april 2023

ID 143110

Als je onbeperkt beveiligd verkeer wilt en zelf de VPN-server wilt kiezen, kun je upgraden naar de onbeperkte versie van Kaspersky VPN. Mocht je de onbeperkte versie al gebruiken en je abonnement is verlopen of de respijtperiode is al gestart, dan kun je het verlengen.

Een abonnement kopen/verlengen

Je kunt ook een abonnement op Kaspersky VPN kopen op My Kaspersky of op de Kaspersky-website:

• Als je het abonnement koopt op My Kaspersky, wordt het abonnement automatisch geactiveerd wanneer je de aankoop voltooit.
  • Als je het abonnement koopt op de Kaspersky-website, ontvang je een activatiecode in een e-mail die naar het opgegeven e-mailadres wordt verstuurd. Activeer het abonnement door de activatiecode aan je My Kaspersky-account toe te voegen en Kaspersky VPN met My Kaspersky te verbinden. Voor gedetailleerde informatie over hoe je de activatiecode handmatig toevoegt aan je My Kaspersky-account raadpleeg je de Help van My Kaspersky.

Raadpleeg ook

Versies van Kaspersky VPN

Je abonnement herstellen