Hoe Split tunneling te configureren

5 april 2023

ID 240287

Je kunt configureren dat een VPN-verbinding alleen voor geselecteerde apps mogelijk is (Split Tunneling).

Zet VPN alleen aan voor geselecteerde apps

Opmerking: Split Tunneling is alleen beschikbaar in de onbeperkte versie van Kaspersky VPN.

Split Tunneling heeft de volgende beperkingen:

• Je kunt de instellingen voor Split Tunneling alleen configureren voor niet-systeemtoepassingen uit de map App's.
  • Als Split Tunneling is ingeschakeld en de VPN-verbinding wegvalt, zal Kill Switch de gegevensoverdracht over het internet alleen afsluiten voor toepassingen die zijn toegevoegd aan de Split Tunneling-lijst.