Stap 4. Verwijdering van het programma voltooien

12 april 2023

ID 128331

Tijdens deze stap verwijdert de wizard het programma van uw apparaat. U wordt ook gevraagd om feedback achter te laten over het programma.

Tijdens het verwijderingsproces moet u de computer opnieuw opstarten. Als u ervoor kiest om de computer niet onmiddellijk opnieuw op te starten, wordt de verwijdering voltooid na de volgende herstart of nadat u de computer hebt uitgeschakeld en opnieuw ingeschakeld.