VPN in een browser uitschakelen

12 april 2023

ID 145691

Voordat een beveiligde verbinding wordt gemaakt, kunt u de beveiligde verbinding in het venster van uw browser uitschakelen.

Als u VPN in uw browser wilt uitschakelen,

klikt u op de knop Annuleren in het browservenster van de beveiligde verbinding.

De komende 6 uur wordt u niet meer door Kaspersky VPN Secure Connection gevraagd of u een beveiligde verbinding voor deze website wilt inschakelen. Na deze tijd wordt u weer door het programma gevraagd of u een beveiligde verbinding voor deze website wilt maken.