Extra beveiligd verkeer verkrijgen wanneer u de gratis versie van het programma gebruikt

12 april 2023

ID 141623

Als u de gratis versie van het programma gebruikt en uw apparaat niet is verbonden met My Kaspersky, kunt u 200 MB beveiligd verkeer per dag gebruiken. Als uw apparaat is verbonden met My Kaspersky, kunt u elke dag 300 MB veilig verkeer verbruiken.

Als uw apparaat niet is verbonden met My Kaspersky en u de limiet van 200 MB hebt overschreden, geeft het programma een melding weer en ziet u de koppeling Krijg gratis meer verkeer in het hoofdvenster van het programma. U kunt verbinding maken met de My Kaspersky en gratis extra verkeer krijgen.

Zo krijgt u extra beveiligd verkeer:

1. Ga naar het venster waarin u wordt gevraagd verbinding te maken met My Kaspersky met een van de volgende methoden:
    • Klik op de knop Upgraden in het hoofdvenster van het programma.
    • Klik op de knop Krijg gratis meer verkeer in de melding over de limiet van het verkeersvolume.
  2. Verbind uw apparaat met My Kaspersky.

Wanneer u verbinding maakt met My Kaspersky, toont het programma een melding met het bericht dat u 300 MB beveiligd verkeer per dag kunt verbruiken. Nadat u verbinding hebt gemaakt met My Kaspersky, kan het even duren voordat de melding wordt weergegeven.