Over het gebruik van het programma in de Europese Unie, het Verenigd Koninkrijk, Brazilië, Vietnam of door inwoners van Californië

12 april 2023

ID 160950

De versies van het programma die Kaspersky en onze partners beschikbaar maken in de Europese Unie, het Verenigd Koninkrijk, Brazilië, Vietnam, alsook de versies bedoeld voor gebruik door inwoners van Californië, voldoen aan de vereisten van de voorschriften voor het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens die in deze regio's zijn vastgelegd.

Om het programma te installeren, moet u akkoord gaan met de Gebruiksrechtovereenkomst en de voorwaarden van het Privacybeleid.

Bovendien vraagt de installatiewizard u om de volgende bepalingen te accepteren met betrekking tot hoe uw persoonlijke gegevens worden verwerkt:

• Kaspersky Security Network-verklaring. Dankzij deze verklaring ontvangen Kaspersky-experts snel informatie over gedetecteerde dreigingen op uw computer, over programma's die worden gestart en ondertekende programma's die worden gedownload, en over het besturingssysteem zodat ze uw bescherming kunnen verbeteren.
  • Verklaring over gegevensverwerking voor marketingdoeleinden. Dankzij deze verklaring kunnen we u betere aanbiedingen doen.

U kunt altijd aangeven of u al dan niet akkoord gaat met de Verklaring van Kaspersky Security Network en de Verklaring over gegevensverwerking voor marketingdoeleinden in de programma-instellingen (het venster Instellingen).

Bij het updaten van het programma wordt een gebruiker gevraagd de nieuwe Kaspersky Security Network-verklaring en de nieuwe verklaring over gegevensverwerking voor marketingdoeleinden te accepteren.

• Als de gebruiker de nieuwe verklaring afwijst, blijft het bijgewerkte programma werken onder de eerder geaccepteerde verklaring.
  • Als de gebruiker de bijgewerkte verklaring accepteert, wordt de oude vervangen door de nieuwe verklaring en blijft het programma werken volgens de nieuwe voorwaarden.

Bij het gebruik van het programma in de Europese Unie is het volgende van toepassing:

• Wanneer u een virtuele server kiest (bijvoorbeeld Frankrijk), kan de fysieke server die wordt gebruikt om de verbinding tot stand te brengen gevestigd zijn in een ander land (bijvoorbeeld België). Het IP-adres van de server toont dat de server zich in Frankrijk bevindt.
  • Wanneer een virtuele server automatisch wordt geselecteerd, kan de verbinding tot stand worden gebracht buiten de Europese Unie, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Brazilië en de staat Californië in de VS.