Kaspersky VPN Secure Connection downloaden voor andere platforms of OpenVPN configureren

12 april 2023

ID 201523

Kaspersky VPN Secure Connection installeren op apparaten met Android, macOS of iOS of OpenVPN configureren:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Klik in het hoofdvenster van het programma op de knop Menu.
  3. Selecteer Andere apparaten.
  4. Doe een van de volgende acties:
    • Scan de QR-code met de QR-scanner van uw mobiele apparaat.

Uw apparaat opent de downloadpagina voor de Kaspersky-app in uw online app store. Nadat u de app op uw mobiele apparaat hebt gedownload en geïnstalleerd, maakt de app automatisch verbinding met My Kaspersky en begint het uw apparaat te beschermen.

• Selecteer het type besturingssysteem en klik op het bijbehorende pictogram.

In de standaardbrowser wordt een venster geopend voor het downloaden van het programma voor het geselecteerde besturingssysteem.

U kunt het programma ook downloaden via de volgende links:

• Android;
  • macOS;
  • iOS;
  • Overige. Door op de link te klikken, kunt u instructies lezen over het configureren van de OpenVPN-client op andere besturingssystemen.