Kwaliteit en bruikbaarheid verbeteren

4 april 2023

ID 171279

Tijdens het gebruik van Beheerconsole verstrekt een gebruiker de volgende gegevens op een manier waarop die niet, op zichzelf, rechtstreeks aan een specifiek individu kunnen worden gelinkt:

type opdracht verstuurd via de beheerconsole van het onderdeel Anti-Diefstal voor de beveiliging van verloren mobiele apparaten; programma-ID; programmaversie; landcode telefoon; apparaattype; licentieparameters (activatiedatum, verloopdatum, product, aantal apparaten en gebruikers, licentietype); taalversie van account (land en taal); product-ID; productversie; service-ID; tijdzone van de gebruiker; adressen van de pagina’s van de website die de gebruiker bezoekt; ID van het functionele onderdeel van de website; browser (type, versie); ID van gedownload programma; versie van het mobiele NET-protocol; mobiele aanbieder; besturingssysteem; browserondersteuning voor cookiebestanden, JS-bestanden, audio- en videobestanden; fabrikant van apparaat; schermresolutie; breedte en hoogte van scherm.

Deze geanonimiseerde gegevens worden verwerkt door Kaspersky om de kwaliteit en bruikbaarheid van Beheerconsole en de verleende services te verbeteren.