Je licentie naar een verbonden apparaat versturen

4 april 2023

ID 173437

Zo verstuur je een licentie naar een verbonden apparaat:

1. Ga naar de sectie Licenties.
  2. Klik op de gewenste licentie.
  3. Klik op de knop Bescherm nog een apparaat en selecteer Verbonden apparaat.
  4. Klik op de knop Verstuur licentie.
  5. Selecteer het apparaat waarnaar je de licentie wilt versturen.
  6. Klik op de knop Versturen.

Het versturen van een licentie is mogelijk niet beschikbaar. De levering van een licentie kan geruime tijd duren (tot wel 24 uur).

Als je de huidige licentie op je apparaat wilt vervangen door een andere licentie, moet je eerst de huidige licentie voor je apparaat intrekken en dan een nieuwe ernaar versturen.