De app activeren via Beheerconsole

4 april 2023

ID 228723

Je kunt een activatiecode handmatig toevoegen aan je account om de licentie-informatie tussen al je verbonden apparaten te synchroniseren.

Zo activeer je de app via Beheerconsole:

1. Verbind de app met je Beheerconsole-account als je dat nog niet hebt gedaan.
  2. Ga naar het gedeelte Licenties in Beheerconsole.
  3. Typ de activatiecode in het veld Ik heb een actievatiecode onderaan de pagina.
  4. Klik op de knop Toevoegen.

Als de code met succes is toegevoegd, zie je een overeenkomstig paneel in het gedeelte Licenties. Je apps die compatibel zijn met de licentie en verbonden zijn met je account worden geactiveerd. Ook wordt er gecontroleerd of de geregistreerde licentie handmatig moet worden verstuurd naar je verbonden apparaten. Als dat het geval is, kun je de apparaten kiezen en de licentie meteen versturen.

Een activatiecode moet geldig zijn (de licentie mag niet verlopen zijn) en mag niet geband, geblokkeerd of al toegevoegd zijn. Je kunt maximaal 100 activatiecodes toevoegen aan je account op Beheerconsole.