Je wachtwoord wijzigen

4 april 2023

ID 95243

Je kunt het wachtwoord van je account op Beheerconsole wijzigen.

Zo wijzig je het wachtwoord van de account:

1. Klik boven op de pagina op de koppeling Accountinstellingen.
  2. Ga naar het tabblad Wachtwoord.
  3. Voer nieuw wachtwoord in.

Het wachtwoord moet minstens 8 tekens lang zijn en minstens één cijfer, één hoofdletter en één kleine letter hebben. Het wachtwoord mag niet een van je recente wachtwoorden zijn. Raadpleeg de Wachtwoordvereisten.

4. Voer het nieuwe wachtwoord opnieuw in.
  5. Klik op de knop Opslaan.
  6. Bevestig de wijziging door het huidige wachtwoord in te voeren.

Het nieuwe wachtwoord wordt opgeslagen.