Het verlopen van het wachtwoord inschakelen of uitschakelen

4 april 2023

ID 95244

Het verlopen van het wachtwoord biedt extra beveiliging voor je account. Als het verlopen van het wachtwoord is ingeschakeld, word je automatisch gevraagd het wachtwoord elke 180 dagen te wijzigen om de beveiliging van je account te versterken.

Zo schakel je het verlopen van het wachtwoord in of uit:

1. Klik op de koppeling met je e-mailadres in de rechterbovenhoek van de pagina.

Een vervolgkeuzemenu wordt geopend.

2. Klik op de knop Accountinstellingen.

Hiermee open je een venster waarin je de accountinstellingen kunt bewerken.

3. Ga naar het tabblad Wachtwoord.
  4. Om het verlopen van het wachtwoord in of uit te schakelen, schakel je het selectievakje Wachtwoordwijziging iedere 180 dagen automatisch vragen in of uit.
  5. Voer je wachtwoord in en klik op Doorgaan.

De wijzigingen worden opgeslagen.