Je account verwijderen

4 april 2023

ID 95252

Met deze bewerking verwijder je je account en alle bijbehorende gegevens uit Beheerconsole. Je kunt deze bewerking niet ongedaan maken. Het verwijderen van je account heeft geen invloed op actieve licenties en op automatische verlenging van licenties. Ze worden niet uitgeschakeld en blijven actief. Om een licentie uit te schakelen, neem contact op met de Klantenondersteuning.

Zo verwijder je je account:

1. Klik boven op de pagina op de koppeling Accountinstellingen.
  2. Ga naar het tabblad Account verwijderen.
  3. Klik op de knop Verwijderen.
  4. Voer het wachtwoord van je account in.
  5. Klik op de knop Doorgaan.

De account wordt verwijderd. Een bericht met informatie over verbonden programma’s en ingevoerde activatiecodes wordt naar je e-mailadres verstuurd.