Gekochte programma's downloaden

4 april 2023

ID 95255

Als je al je licentie hebt toegevoegd aan je account, kun je de app downloaden via het Licentiespaneel.

Zo download je de gekochte app:

1. Ga naar de sectie Licenties.
  2. Klik op de gewenste licentie.
  3. Klik op de knop Downloaden.
  4. Bevestig de standaard downloadoptie.

In Andere downloads vind je ook andere downloadopties, zoals een QR-code of een koppeling om je een e-mail te sturen.

Als de app niet gedownload kan worden, kan dat verschillende oorzaken hebben:

• download is niet beschikbaar vanwege je licentiestatus;

Als de licentie na verlenging niet geactiveerd is, moet de activeringscode van de licentie opnieuw worden toegevoegd op de Licenties sectie of in de app zelf.

• het product is nog niet op de markt gebracht in je regio; (zie Regionale beperkingen).