Een Volledige Scan starten

4 april 2023

ID 95347

Tijdens een Volledige Scan scant het Kaspersky-programma alle harde schijven van een computer op malware en andere dreigingen. Je kunt Volledige Scan gebruiken om alle bestanden, mappen en sectoren van je apparaat te scannen op malware.

Je kunt Volledige Scan op verschillende of alle verbonden apparaten tegelijk starten.

Volledige Scan kan op afstand worden gestart op apparaten die online zijn en beschermd worden door Kaspersky Small Office Security of Kaspersky Internet Security for Mac.

Zo start je Volledige Scan op verbonden apparaten:

1. Ga naar het gedeelte Apparaten.
  2. Selecteer de apparaten die je wilt scannen door de selectievakjes in de linkerbovenhoek van de apparaatpanelen in te schakelen of gebruik de optie Alles selecteren.
  3. Klik op de knop Volledige Scan.

Volledige Scan wordt gestart.

Raadpleeg ook

Apparaten snel vinden

Apparaten als tegels of in een lijst weergeven