Over een account op Beheerconsole

4 april 2023

ID 95393

Je kunt je aanmelden bij Beheerconsole met je Kaspersky-account dat je ook voor andere Kaspersky-resources kunt gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld je account aanmaken op de aanmeldingspagina van Beheerconsole of in je Kaspersky-programma.

Beheerconsole is ontworpen om alleen Kaspersky Small Office Security-oplossingen te beheren. Alle apparaten of licenties die je met je Kaspersky-account gebruikt en die geen onderdeel zijn van je Kaspersky Small Office Security-bescherming worden niet in Beheerconsole weergegeven.

Raadpleeg ook

Een account aanmaken