Over de bescherming van apparaten vanuit je account

4 april 2023

ID 95394

Je kunt de beveiliging van verbonden apparaten op afstand beheren vanuit je account door opdrachten naar Kaspersky-programma’s op de apparaten te versturen. Je kunt bijvoorbeeld:

• apparaten scannen op malware;
  • programmadatabases updaten;
  • beschermingsonderdelen inschakelen of uitschakelen.

Een apparaat kan op afstand worden beheerd als het apparaat online is en het verbonden: Kaspersky-programma actief is. Wanneer opdrachten naar offline apparaten worden verstuurd, wordt de informatie over opdrachten 7 dagen bewaard. Als het apparaat gedurende deze tijd geen verbinding maakt met het internet, worden de opdrachten geannuleerd. Bij het scannen van een apparaat worden objecten automatisch verwerkt volgens de automatische verwerkingsregels die in het programma op het apparaat zelf zijn opgegeven.

Raadpleeg ook

Een apparaat verbinden met je account

Een Snelle Scan starten

Een Volledige Scan starten

Programmadatabases bijwerken

Wat moet je doen bij verlies of diefstal van je mobiele apparaat