Over de licentiebeheerder

4 april 2023

ID 96075

De Kaspersky Small Office Security-licentiebeheerder is doorgaans de eigenaar van de licentie en de persoon die de beveiliging van een kantoor via Beheerconsole regelt. Vanuit technisch oogpunt is het de eerste gebruiker die een geldige activeringscode voor Kaspersky Small Office Security heeft toegevoegd aan zijn/haar Beheerconsole-account om de licentie te registreren of die een programma dat is geactiveerd met de licentie heeft verbonden met zijn/haar account. De licentiebeheerder kan de volledige functionaliteit van Beheerconsole gebruiken terwijl andere gebruikers van de licentie dat niet kunnen, bijvoorbeeld:

• het installatiepakket van het programma vanaf het licentiepaneel downloaden;
  • de downloadkoppeling per e-mail versturen;
  • de licentie naar een verbonden apparaat versturen;
  • andere gebruikers uitnodigen zodat ze licentie kunnen gebruiken om hun apparaten te beschermen;
  • de activeringscode in de licentie-informatie bekijken.

Je kunt de contactgegevens van je licentiebeheerder vinden in de e-mail met de uitnodiging om je apparaten te beschermen met Kaspersky Small Office Security.

Raadpleeg ook

Een apparaat verbinden met je account

Gekochte programma's downloaden

Je licentie op je apparaat gebruiken