Regionale beperkingen

4 april 2023

ID 99562

De functies van Beheerconsole zijn mogelijk beperkt naargelang de regio die je opgeeft wanneer je een account aanmaakt:

• Als een Kaspersky-programma niet op de markt is gebracht in de regio van je account, kunnen bepaalde gedeelten van de website en bepaalde elementen van de interface voor het beheer van het programma verborgen of niet beschikbaar zijn in je taal.
  • Als de licentie voor een Kaspersky-programma gebonden is aan de regio en je account in een andere regio is geregistreerd, kun je de licentie mogelijk niet gebruiken op het apparaat of kun je het installatiepakket van het programma mogelijk niet downloaden.
  • Google Play-downloadkoppelingen voor Kaspersky-apps voor Android zijn mogelijk niet beschikbaar in China vanwege de lokale wetgeving.

Als je de ingestelde regio wilt wijzigen, neem je contact op met de Klantenondersteuning.