Over de licentie

10 oktober 2022

ID 70647

De functie is niet in alle regio's verkrijgbaar.

Een licentie is een recht, dat is verleend onder de Gebruiksrechtovereenkomst, om het programma gedurende een bepaalde tijd te gebruiken.

Een licentie omvat het recht om hegt programma te gebruiken in overeenstemming met de voorwaarden van de licentieovereenkomst en om technische ondersteuning te ontvangen. De lijst met beschikbare functies en de gebruikstermijn van het programma zijn afhankelijk van het type licentie dat is gebruikt om het programma te activeren.

De volgende soorten licenties bestaan:

• Proef – een gratis licentie waarmee u het programma kunt evalueren.

De proeflicentie heeft een beperkte gebruiksduur. Wanneer de proeflicentie verloopt, werkt Kaspersky Small Office Security niet meer. Als u het programma wilt blijven gebruiken, moet u een commerciële licentie aanschaffen.

U kunt het programma slechts één keer activeren met een proeflicentie.

• Commercieel – een betaalde licentie die wordt verstrekt wanneer u het programma koopt.

Na het verlopen van de commerciële licentie, stopt het programma met het uitvoeren van de belangrijkste functies. Als u Kaspersky Small Office Security wilt blijven gebruiken, moet u de commerciële licentie verlengen. Als u niet van plan bent de licentie te verlengen, verwijder het programma dan van uw computer.

We adviseren dat u de licentie verlengt voordat deze verloopt om een maximale bescherming van uw computer tegen dreigingen voor de beveiliging te verzekeren.

Voordat u een licentie aanschaft, kunt u een gratis evaluatieversie van Kaspersky Small Office Security krijgen. De evaluatieversie van Kaspersky Small Office Security blijft tijdens een korte evaluatieperiode werken. Wanneer de evaluatieperiode is verstreken, worden alle functies van Kaspersky Small Office Security uitgeschakeld. Als u het programma wilt blijven gebruiken, moet u een licentie aanschaffen.

Kaspersky Small Office Security kan op de volgende apparaten worden geïnstalleerd:

• Microsoft Windows
  • Microsoft Windows Server
  • Android (Kaspersky Small Office Security-versie voor dat besturingssysteem)
  • macOS (Kaspersky Small Office Security-versie voor dat besturingssysteem)

Een licentie voor Kaspersky Small Office Security geeft u recht op het gebruik van Kaspersky Small Office Security.

U krijgt ook toegang tot Beheerconsole van Kaspersky Small Office Security voor het beheer van de apparaatbescherming.