Nieuwigheden

10 oktober 2022

ID 119653

Kaspersky Small Office Security beschikt over de volgende nieuwe functies en verbeteringen:

• Alle waarschuwingen van het programma hebben links naar de bijbehorende help-artikelen.
  • Animatie-effecten toegevoegd aan de afbeelding van het schild in het hoofdvenster van het programma.
  • Verbeterde startscherm van de installatiewizard.
  • Verbeterde Veilig browsen-onderdeel: de kleur verandert nu van het frame wanneer beschermingsonderdelen zijn uitgeschakeld.
  • Aanmelden bij My Kaspersky met een Google- of Apple-account wordt niet langer ondersteund in Rusland.

Functionaliteit die is verwijderd in de huidige en eerdere versies van het programma