Over account voor de beheerconsole van Kaspersky Small Office Security

10 oktober 2022

ID 101735

Om u aan te melden bij de website van Beheerconsole van Kaspersky Small Office Security en om deze website en bepaalde Kaspersky-programma's te gebruiken, hebt u een account nodig.

Als u nog geen account hebt, kunt u er een aanmaken op de website of in het programma, in het proces van het verbinden van het apparaat naar uw account.