Nieuwigheden

10 oktober 2022

ID 119653

Kaspersky Small Office Security beschikt over de volgende nieuwe functies en verbeteringen:

• Verbeterde gebruikersinterface voor back-upfunctionaliteit.
  • Voor de controle van webcam en microfoon functie kunt u nu een lijst met vertrouwde programma’s configureren zodat u niet gestoord wordt door onnodige meldingen.
  • De optie toegevoegd om u aan te melden bij My Kaspersky met VK en Yandex.
  • Kaspersky VPN is niet in India verkrijgbaar.

Kaspersky VPN is niet in alle regio's verkrijgbaar.

• De Kaspersky Protection-extensie is nu beschikbaar voor de Microsoft Edge-browser in de Chrome Web Store.
  • Het programma maakt nu gebruik van NTFS-compressie om de grootte van traceerbestanden te verkleinen.
  • Een nieuw splash-scherm geïmplementeerd.
  • Ondersteuning toegevoegd voor het opt-outmechanisme voor proef.
  • Verbeterde logica voor het weergeven van aanbevelingen in het hoofdvenster van het programma; categorienamen en animatie-effecten toegevoegd aan de aanbevelingskaarten.
  • Een nieuwe webcategorie toegevoegd - Phishing IP.

Functionaliteit die is verwijderd in de huidige en eerdere versies van het programma