Activatiecodes herstellen

10 oktober 2022

ID 140542

Als u een eerder ontvangen activatiecode bent verloren, kunt u die opvragen door gebruik te maken van een van de volgende methoden:

• Als u een Beheerconsole van Kaspersky Small Office Security heeft, kunt u uw activeringscodes vinden in het gedeelte Licenties van de website van Kaspersky Small Office Security Beheerconsole.
  • Als u geen Beheerconsole van Kaspersky Small Office Security hebt, maar het programma is geïnstalleerd en geactiveerd op een van uw apparaten, kunt u op dit apparaat een Beheerconsole van Kaspersky Small Office Security-account aanmaken en deze gebruiken om verbinding te maken met Kaspersky Small Office Security Beheerconsole. Het programma stuurt informatie over uw licentie naar het account. De activeringscode wordt weergegeven in het gedeelte Licenties van de website van Kaspersky Small Office Security Beheerconsole.
  • Als u geen Beheerconsole van Kaspersky Small Office Security-account of een geactiveerd programma op een van uw apparaten heeft, neem dan contact op met Technical Support.