Internetbeleidsbeheer. Uitzonderingen

10 oktober 2022

ID 69082

Alles uitvouwen | Alles samenvouwen

In dit venster kunt u een lijst met uitzonderingen voor de geconfigureerde instellingen van Internetbeleidsbeheer aanmaken. Toegangsinstellingen die van invloed zijn op websites die zijn toegevoegd aan de lijst met uitzonderingen worden toegepast bij de blokkering van websites door categorieën (de knop Blokkeer toegang tot websites uit geselecteerde categorieën button) en bij de blokkering van alle websites (de knop Blokkeer toegang tot alle websites).

U kunt bijvoorbeeld de toegang tot websites uit de categorie Online communicatie toestaan maar de website www.voorbeeld.nl toevoegen aan de lijst met uitzonderingen om de toegang tot die specifieke website te blokkeren. In dit geval verleent Internetbeleidsbeheer toegang tot alle sociale netwerken behalve het sociale netwerk voorbeeld.nl. U kunt ook alle websites blokkeren en een website voor webmail toevoegen waarvoor de toegang wordt toegestaan via de lijst met uitzonderingen. In dit geval mag de gebruiker alleen de website voor e-mails openen door Internetbeleidsbeheer.

Lijst met uitzonderingen

Webadresmasker

Type

Actie

Bewerken

Verwijderen

Toevoegen