Over de licentie

10 oktober 2022

ID 70647

De functie is niet in alle regio's verkrijgbaar.

Een licentie is een in de tijd beperkt recht om Kaspersky Small Office Security te gebruiken, verleend onder de voorwaarden van het ondertekende Licentiecontract (Gebruiksrechtovereenkomst).

De omvang van de diensten en de geldigheidsduur zijn afhankelijk van de licentie waaronder het programma wordt gebruikt.

De volgende licentietypen zijn beschikbaar:

• Proef

Een gratis licentie bedoeld om het programma uit te proberen. De proeflicentie heeft doorgaans een korte looptijd.

Wanneer een proeflicentie verloopt, worden alle functies van Kaspersky Small Office Security uitgeschakeld. Als u het programma wilt blijven gebruiken, moet u een commerciële licentie aanschaffen.

U kunt het programma onder een proeflicentie slechts één proefperiode gebruiken.

• Commercieel

Een betaalde licentie.

Wanneer een commerciële licentie verloopt, worden de belangrijkste functies van het programma uitgeschakeld. Om Kaspersky Small Office Security te blijven gebruiken, moet u uw commerciële licentie verlengen. Nadat een commerciële licentie is verlopen, kunt u het programma niet meer gebruiken en moet u deze van uw apparaat verwijderen.

U kunt een speciale aanbieding ontvangen waarmee u een automatische licentieverlenging kunt inschakelen en korting krijgt op de volgende licentie wanneer u de huidige activeert. Als u akkoord gaat met het inschakelen van de automatische verlenging, klik op Pak mijn korting en u wordt doorgestuurd naar de website waar u de vereiste betalingsgegevens kunt opgeven. Als u de automatische verlenging nu niet wilt inschakelen, kunt u dit later doen. De speciale aanbieding is beschikbaar in het gedeelte Profiel.

We raden u aan uw licentie te verlengen voordat deze verloopt, om ononderbroken bescherming tegen alle beveiligingsrisico’s te garanderen.

Voordat u een licentie aanschaft, kunt u een gratis evaluatieversie van Kaspersky Small Office Security krijgen. De evaluatieversie van Kaspersky Small Office Security blijft tijdens een korte evaluatieperiode werken. Wanneer de evaluatieperiode is verstreken, worden alle functies van Kaspersky Small Office Security uitgeschakeld. Als u het programma wilt blijven gebruiken, moet u een licentie aanschaffen.

Kaspersky Small Office Security kan op de volgende apparaten worden geïnstalleerd:

• Microsoft Windows
  • Microsoft Windows Server
  • Android (Kaspersky Small Office Security-versie voor dat besturingssysteem)
  • macOS (Kaspersky Small Office Security-versie voor dat besturingssysteem)

Een licentie voor Kaspersky Small Office Security geeft u recht op het gebruik van Kaspersky Small Office Security.

U krijgt ook toegang tot Beheerconsole van Kaspersky Small Office Security voor het beheer van de apparaatbescherming.