Een licentie aanschaffen of vernieuwen

10 oktober 2022

ID 71235

Na de gratis proefperiode wordt de betaalde licentie geactiveerd zonder uw tussenkomst. De prijs van licentieverlenging wordt in rekening gebracht via de door u gekozen betaalmethode.

In sommige regio's is de automatische overschakeling naar de betaalde licentie mogelijk niet beschikbaar. Als u bij het activeren van de gratis proeflicentie geen betalingsgegevens voor latere verlenging heeft ingevoerd, moet u een licentie kopen om ervoor te zorgen dat uw apparaten beschermd blijven.

Een licentie aanschaffen of vernieuwen:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Ga naar het gedeelte Profiel en doe een van de volgende dingen:
    • Klik om de licentie te vernieuwen op Nu verlengen.
    • Als uw evaluatielicentie is verlopen, klik dan op Nu kopen.

Hiermee wordt de website van Kaspersky Online Store of een partnerbedrijf geopend waar u een licentie kunt verlengen of kopen.

3. Wanneer u de licentie verlengt of aanschaft, wordt er een activatiecode naar het opgegeven e-mailadres gestuurd.
  4. Programma activeren met die activatiecode.