Stap 2. Selecteer een back-upopslag

10 oktober 2022

ID 93345

Alles uitvouwen | Alles samenvouwen

In de stap Opslag selecteren van de Wizard, kunt u een back-upopslag configureren of een bestaande opgeven:

• Cloud-opslag. Selecteer deze optie Dropbox als u back-ups in de Dropbox-cloudopslag wilt bewaren. Houd er rekening mee dat de Dropbox-cloudopslag moet worden geactiveerd vóór gebruik. Bij het maken van een back-up van gegevens naar Cloudopslag, maakt Kaspersky Small Office Security geen back-ups van de soorten gegevens die zijn beperkt door de gebruiksregels van Dropbox.
  • Netwerkschijven. Als u back-ups op een netwerkschijf wilt bewaren, geef de relevante netwerkschijf op door op de knop Toevoegen te klikken.

• Lokale en verwisselbare schijven. Als u back-ups op een lokale of verwisselbare schijf wilt bewaren, selecteer de relevante schijf in de lijst.
  • Ik heb al opslag. Als u al over een back-upopslag beschikt, kunt u deze opgeven door op de knop Verbinden te klikken.

Om de beveiliging van de gegevens te verzekeren, adviseren we dat u de Cloudopslag gebruikt of een back-upopslag op verwisselbare schijven maakt.

Een netwerkschijf toevoegen als opslag

Een lokale of verwisselbare schijf toevoegen als opslag