Compatibiliteit met andere Kaspersky-programma’s

15 maart 2021

ID 149022

Kaspersky Small Office Security is compatibel met de volgende Kaspersky-programma's:

• Kaspersky Safe Kids 1.5
  • Kaspersky Password Manager 9.2
  • Kaspersky Software Updater 2.1
  • Kaspersky Virus Removal Tool 2015, 2020
  • Kaspersky Secure Connection 4,0, 5,0, 5,1, 5,2, 5,3

Kaspersky Small Office Security op een bestandsserver is compatibel met Kaspersky Security voor Microsoft Exchange Servers 9.0 Maintenance Release 5 (inclusief hotfix 1) en Kaspersky Security voor Microsoft Exchange Servers 9.0 Maintenance Release 6. Voor de juiste werking van Kaspersky Small Office Security File Server met die programma's:

• Schakel Mail Anti-Virus uit.
  • Schakel Web Anti-Virus in of voeg in de instellingen van Web Anti-Virus de webadressen van Exchange-webservices toe aan de lijst met vertrouwde URL's (Instellingen van Web Anti-Virus → Geavanceerde instellingen → Vertrouwde URL's).