Nieuwigheden

27 juni 2022

ID 119653

Kaspersky heeft een speciale versie van het programma gemaakt voor inwoners van de Amerikaanse staat Californië. Als u een inwoner bent van de Amerikaanse staat Californië, moet u deze versie van het programma downloaden en installeren.

Kaspersky Small Office Security beschikt over de volgende nieuwe functies en verbeteringen:

• Ondersteuning voor terminalservers is toegevoegd.
  • Verbeterde computerbeveiligingsstatussen. We hebben met name het probleem opgelost waarbij de rode status (bijvoorbeeld databases verouderd) naast een oranje of groen pictogram werd weergegeven voor een voltooide scantaak.
  • Stickers aan de chat zijn toegevoegd.

Functionaliteit die is verwijderd in de huidige en eerdere versies van het programma